2019 “Droom van een huis”

Kees en Marja leiden samen een rustig en doorsnee leventje. Marja is hier heel tevreden mee, totdat Kees zijn droom wil gaan waarmaken: een camping beginnen in het buitenland. Daarvoor moet hun huis verkocht worden. Volgens Kees is de opbrengst precies genoeg om zijn droom te financieren. Marja heeft dit huis geërfd van haar tante Irene en is er zeer aan gehecht. Zij ziet deze emigratieplannen dan ook helemaal niet zitten. Daar komt bij dat zij een groot geheim met zich meedraagt. Zij heeft dit huis namelijk niet alleen geërfd, maar samen met haar zus Anouk. Zij doet al jaren ontwikkelingswerk in Afrika. Hier weet Kees niets van. Als deze zus dan plotseling op de stoep staat is het rustige leventje definitief voorbij. Een wanhopige Kees zoekt manieren om zijn schoonzus uit de weg te ruimen. Tot overmaat van ramp hebben inbrekers het op hun huis gemunt. Uiteindelijk valt er ook een dode!

Foto’s werden gerealiseerd door Angelique Navis.

« van 4 »

2018-“De mooiste dag”

Weddingplanner Sylvia ziet als eigenaresse van “De mooiste dag”, alleen maar rekeningen binnenstromen. Ze vermoedt dat ze binnenkort de tent moet sluiten. Dan komen Herbert en Saskia hun bruiloft regelen via Sylvia. Dit betekent een goede bron van inkomsten, omdat Herbert uit een rijke familie komt. Alleen hangt er een luchtje aan deze bruiloft. Diverse familieleden proberen het huwelijk tegen te houden, of juist door te laten gaan. En willen Herbert en Saskia zelf ook wel zo graag met elkaar trouwen? De mooiste dag wordt een dag vol persoonsverwisselingen en verkleedpartijen. Wij hebben er zin in en zijn volop aan de slag. Zodat wij u binnenkort een heerlijk avondje van vermaak kunnen bieden.
« van 5 »

 

2017 – “Kom op! We gaan naar Venetië”

Lilian Verhagen, een rijke alleenstaande vrouw, leeft harmonieus samen met haar personeel in een groot huis, een erfenis van haar overleden ouders. Lilian inmiddels 70 jaar, dacht geen familie meer te hebben. Op een dag krijgt ze echter een brief waaruit blijkt dat haar broer, waar ze al jaren geen contact meer mee had, nog een dochter had. Deze dochter heeft haar tante opgespoord en wil met haar in contact komen. Dit is tegen de wil van Lilians butler, Fred, die er zeker van is dat hij de erfenis opstrijkt als Lilian iets overkomt. Met de komst van dit nichtje zou dit wel eens anders kunnen uitpakken. Samen met de huishoudster Nellie beraamt hij een dubieus plan om er voor te zorgen dat Lilian haar familie nooit te zien krijgt! Hij ziet kans om Lilian met haar vriendin naar Venetië te sturen om zo zelf met Nellie de familie te kunnen ontvangen. Hij gaat heel ver in zijn plan….  Te ver!

« van 3 »