Advendo toneel
 
We zoeken nieuwe leden

We zoeken nieuwe leden

Altijd al toneel willen spelen?

Wij van toneelvereniging Advendo zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe, , mannelijke leden. Lijkt het u of jou wat om bij ons te komen spelen of helpen, dan staat hier wat informatie. Voor de vrouwen is er tijdelijk een ledenstop. Wel kun je via contact je opgeven voor de wachtlijst.

Elk jaar in maart spelen wij een toneelstuk in de aula van het Marianum te Lichtenvoorde. Maar voordat dat zover is moet er natuurlijk hard geoefend worden en moet er een decor staan waarin gespeeld kan worden.

Vanaf de derde maandag in september beginnen we met de repetities. Deze vinden plaats in de Johanneshof naast de Albert Heijn en zijn zoals gezegd op de maandagavonden vanaf 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur. Vanaf januari zal er in het Marianum geoefend worden, om zo te wennen aan de beschikbare ruimte en natuurlijk het decor. Afhankelijk van het stuk, is het mogelijk dat we ook een tweede keer per week zullen gaan oefenen.

Tijdens de voorbereidingen zal het decor moeten worden uitgedacht en besproken. Omdat de spelers voornamelijk druk zijn met spelen, zijn we ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen met het uitdenken, bouwen en schilderen van het decor.

Uiteindelijk zijn de uitvoeringen en het tevreden publiek de climax van het hele seizoen waar we met z’n allen altijd naar toe leven!

Lijkt het u of jou nu leuk om eens kennis te maken met Advendo, kom dan gerust op een maandagavond langs! Meld je dan wel even aan via Contact