Advendo toneel
 
Programma

Programma

Voorlopig nog geen uitvoering data’s zie: laatste nieuwspagina

i.v.m. de landelijke gezondheidsmaatregelen gaat  het blijspel, onder leiding van regisseur Bennie Wikkerink, niet door.

Alarmfase 1 met golfballetjes. (Auteur:Jos Schepers)

Bij Marianum in Lichtenvoorde, aanvang 20 u, zaal open 19.15 u. Intree: €10 aan de zaal, €9 in de voorverkoop bij Hebbes en Albert Heijn Lichtenvoorde incl. een kop koffie of thee.

Jean Paul Gerlinga is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Monique, maar dochter Maaike zeker niet. Ze is bang dat Monique er vandoor gaat met het geld van haar vader, dus háár erfenis. Daarom bedenkt ze een plan. Hierin spelen Diederik en Florine van de golfvereniging een belangrijke rol. Dochter Lotte houdt zich hier niet mee bezig. Zij heeft heel andere dingen aan haar hoofd, want haar gewoonte om ‘onbestelbare post’ mee naar huis te nemen zorgt plotseling voor een ophef en paniek. Van haar sullige collega Christel  kan ze niet veel hulp verwachten.

Buurman Jacobus en de nieuwsgierige buurvrouw Hedwig komen regelmatig over de vloer en zorgen voor extra onrust in huize Gerlinga. De goedgebekte huishoudster Selma blijft in dit alles onverstoorbaar en niet van haar stuk te krijgen.